Trebuie să ne lăsăm seduși de What/If, thrillerul marca Netflix?

Cu What/if Netflix se aventuraza in gentul thriller-ului erotic, in genul celor care rulau prin anii 90. Un serial alcatuit din 10 episoade care pune in scena o Renée Zellweger mai mult decat convigatoare.

What/if este noul serial pe care nu trebuie sa il ratam marca Netflix? Cu Renée Zelleweger, Jane Levy si Blake Jenner, What/if este un thriller psihologic in care legile nescrise sunt in prim plan. Care este subiectul acestui nou serial? Gata sa faca orice pentru a finanta mica companie farmaceutica pe care o detin, Lisa si Sean ajung la un acord pe cat de misterios pe atat de scandalos cu puternica si intimidanta Anne Montgomery. Targul –Anne va finanta societatea condusa de Lisa cu conditia ca Sean sa petreaca o noapte cu ea, noapte in care nu va dezvalui nimanui ce s-a petrecut intre ei. Nici macar Lisei nu are voie sa ii spuna ce s-a intamplat.

Acest serial este ideal pentru tine daca iti plac thrillerele erotice in genul celor din anii 90. Basic Instinct este cel mai bun exemplu in acest sens, este clar ca acest serial s-a inspirat din acest film. De altfel, australianul Philip Noyce, realizatorul lui Silver, un alt film care ilustreaza la perfectie genul erotic, lansat in anul 1993 se afla la comanda primelor 2 episoade ale serialului What/if.

Erorismul este in centrul acestui serial si este de altfel si punctul de plecare al serialului deoarece Anne Montgomeru pare atrasa si interesata doar de sex appeal-ul lui Sean, barbat cu care isi doreste cu disperare sa petreaca o noapte. Ambitiile sale sunt in cele din urma mult mai complexesi intriga poate incepe, totul este punctat prin intermediul unor scene carnale.

Renée Zellewegger s-a schimbat putin. In What/if nu mai avem de-a face cu blanda si naiva cu care ne-am obsinuit in Bridget Jones ci exact opusul acesteia. Anne Montgomery este un personaj rece, manipulator si intrigant totodata. Insa actritei pare sa i se potriveasca de minune acest rol. Ocazia pefrceta pentru noi cei de acasa pentru a descoperi o alta latura a actritei.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *