Topul celor mai bune seriale originale Netflix

De aproximativ sase ani, Netflix domina universul serialelor de televiziune si a lansat deja cateva creatii originale. Stranger Things, 13 reasons Why sau Dark, sunt doar cateva din serialele populare.

Dark. Pentru prima sa creatie originala realizata in Germania, platforma a reusit sa faca din nou senzatie. Prin intermediul acestui thriller labirintic calatorim in timp, in anii 1953, 1986 si 2019. Atunci cine este unde? Si mai ales cine este cand? Sezonul cu numarul 1 a fost lansat in decembrie 2017 in timp ce sezonul cu numarul doi urmeaza sa fie lansat in curand.

The Oa. La sfarsitul anului 2016 Netflix a lansat fara sa ne previna acest incredibil serial cu rapiri semnat de Britt Marling. Rezultat – un succes enorm, in toate colturile lumii. O poveste putin nebuna, intre drama, thriller si vis fantastic. Vestea buna: sezonul cu numarul 2 este in filmari incepand cu ianuarie 2018 si va fi difuzat pana la sfarsitul anului.

Punisher. Acest personaj a aparut deja in sezonul cu numarul 2 al lui Daredevil. Si a impresionat atat de tare incat Netflix a decis sa ii ofere propriul serial. Cu siguranta Punisher este unul din cele mai reusite seriale ale platformei dar si cea mai violenta si mai sangeroasa.

Maniac. Pentru acest seria, Netflix a adunat un casting exelent, Jonah Hill si Emma Stone care interpreteaza rolul a doua fiinte in suferinta, legate de destin, in plina experimentare clinica. Un proiect surprinzator, semnat Cary Fukunaga.

Stranger Things. Acest omagiu incredibil adus filmelor lui Amblin din anii 1980 a atins coarda sensibila a milioane de telespectatori din intreaga lume. Stranger Things s-a impus drept o creatie originala, o creatie populara a platformei. Si sezonul cu numarul 2, extrem de spectaculos, nu a facut decat sa sporeasca popularitatea lui Eleven si a amicilor sai.

The Crown. Este unul din cele mai scumpe seriale Netflix. Dar a meritat fiecare dolar investit. Scris in mod admirabil, filmat intr-un mod luxuriant, cu decoruri care taie respiratia, The Crown este o veritabila capodopera a micului ecran. O reconstituire istorica rara si fascinanta. Succesul se datoreaza, in mare parte, prestatiei actritei Claire Foy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *