Top 3 destinații pentru un city break de toamnă

In aceasta toamna, putem profita de faptul ca frigul inca nu s-a instalat in mod oficial, soarele este inca pe cer si sa alegem o destinatie pentru un city break. Noi suntem de parere ca toamna este cea mai potrivita perioada a anului pentru acest tip de escapade, voi ce ziceti? Pentru a descoperi un oras nou, necunoscut inca, in timpul unui week-end. Iata top 3 destinatii ideale pentru un city break de toamna.

Stockholm. Daca inca nu ai avut ocazia sa descoperi capitala Suediei, aceasta toamna este cea mai buna perioada. O plimbare relaxanta pe stradutele pavate din Gamla Sta, centrul istoric este o modalitate potrivita de a vizita capitala. Intra neaparat intr-una din numeroasele cafenele pentru a te incalzi cu o ciocolata calda.

Marrakech, o destinatie exotica. Turistul care viziteaza Marrakech se va scufunda intr-un fascinant creuzet al culturii, al obiceiurilor culturale si occidentale. Orasul ne introduce intr-un univers care ne aminteste de faimoasele povesti arabe, 1001 de nopti. Orasul vechi, cunoscut sub numele de Medina, este usor de recunoscut datorita culorilor rosiatice care domina. Mai devreme sau mai tarziu vei ajunge inevitabil la Djemaa el Fna, piata centrala. Palatul Bahia si palatul El-Badi merita sa fie vizitate. Gradina Majorelle reprezinta o oaza de liniste, o gradina botanica superba.

Barcelona, marele clasic. Capitala Cataloniei este extrem de populara in randul persoanelor care opteaza pentru un city break. Asta deoarece Barcelona mai are o multime de lucruri frumoase de oferit turistilor care o viziteaza, chiar si la a doua sau a treia vizita. Toamna este perioada ideala pentru o baie de soare. Pe langa atractiile turistice celebre precum Sagrada Familia sau La Rambla, Barcelona ofera ocazia turistilor se a se plimba prin cartiere variate si sa se relaxeze in cele mai simpatice si primitoare baruri si restaurante. Cel mai bun latte machiatto se gaseste la Cornelia&Co, in Carrer de Valencia, situata in modernul cartier Gracia. Un cartier ideal si pentru shopping. Cartierul Raval gazduieste o serie de buticuri la fel de interesante. Un adevarat paradis pentru adeptii stilului vintage dar si pentru romantici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *