Știi care sunt cele mai extravagante destinații din lume?

Daca ai un buget mai mare si mult timp la dispozitie, dar si curaj, iti prezentam in acest articol, cateva idei de sejururi pentru a descoperi cele mai extravagante destinatii din lume. Cu siguranta ca vor face sa vibreze fibra ta de globe-trotter.

Villa Muraka. Daca ai in jur de 50 000$ de cheltuit pentru nopti pline de exotism, atunci trebuie sa ajungi in prima vila submarina, construita pentru modica suma de 15 milioane de dolari. Acest apartament « plutitor » face parte din instalatiile Hotelului Hilton din Maldive si iti va permit sa dormi printre pesti.

Statia Aurora. Ai dori oare sa admiri in jur de 15 rasarituri de soare intr-un minut? Prima plecare este prevazuta pentru anul 2022. Aici vei putea profita din plin de o vacanta exceptionala in primul hotel din spatiu. Vei putea sfida aici gravitatia si vei participa la o multime de experimente stiintifice.

O insula in Maldive. Pentru cei mai norocosi turisti de pe planeta, exista o multime de insule exotice unde sa petreaca cel mai frumos timp si unde sa cheltuie o multime de lingouri de aur. Acestia pot sa aleaga insula privata Voavah, din atolul Baa, Maldive.

Celebrul transsiberian express. Poti incerca sa traversezi Rusia de la est la vest, de la Vladivostok la Moscova, asezat confortabil la bordul celebrului Golden Eagle. Poti sa petreci o zi in Mongolia, sa traversezi lantul muntilor Ural, sa vizitezi lacul Baikal si multe altele, pentru 17000 de dolari.

In jurul Lunii. Pentru ca multi viseaza la asta si pentru ca turismul spatial incepe sa devina incet dar sigur o realitate, poti incerca sa faci un tur in jurul Lunii. Iar latura sa obscura nu va mai avea niciun secret pentru tine.

Poarta Iadului. Craterul Darvaza, supranumit si Poarta Iadului, este un camp de gaz natural, aflat in Turkmenistan, in Asia centrala. Acet loc infernal a aparut in anul 1971 din cauza materialului de forare folosit de catre o echipa de specialisti rusi. Locul arde in mod constant de atunci.

Pe urmele actorilor din Game of Thrones. Poti incerca un sejur in Irlanda si Islanda, vizitand castelul Dunluce, golful Murlough si micul port Ballintoy. Oule de dragon nu sunt insa in meniu.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *