Solos, noul serial futurist Amazon

Cea mai recenta productie Amazon Prime Video si-a dezvaluit recent castingul intr-un trailer foarte calduros si futurist.

In timp ce Netflix monopolizeaza toate dezbaterile cu cele mai mari productii ale sale precum Shadow and Bone sau Jupiter’s Legacy, pentru serial si un curand cu Army of the Dead pentru filme, Amazon Prime incearca si ea sa isi faca un loc sub soare.

Cu noul sau serial, Solos, Amazon Prime Video se adreseaza unui public mult mai larg, gratie unui casting foarte special pentru cele sapte episoade create de catre David Well. Solos ni s-a dezvaluit intr-un trailer enigmatic si profund care pare sa vrea sa rezolve unele din cele mai mari mistere ale umanitatii.

Amazon Prime Video va scoate deci in curand pe piata, Solos, un serial SF care se invarte in jurul solitudinii umane. Un recit foarte actual, mai ales din cauza pandemiei si a izolarii care au amplificat sentimentele de solitudine uneori pana la angoasa. Dar Solos nu este doar un serial filozofic ci si unul SF. Prin intermeduiul celor mai profunde reflexii vom putea calatori in timp, vom afla despre inteligenta artificiala si despre transplantul de memorie.

Fiecare din episoadele sale va evoca o poveste solitara. Noi puncte de vedere succesive care vor fi intepretate de cel mai interesant casting.

Ii vom regasi astfel pe Morgan Freeman, Anne Hathaway, Helen Mirren, Uzo Aduba (Orange is the New Black), Constance Wu (Crazy Rich Asians), Nicole Beharie (Sleepy Hollow), Dan Stevens (Legion), dar si pe Anthony Mackie (Falcon and The Winter Soldier).

Un casting demential care s-a dezvalui intr-un trailer cu vocea foarte calma a inegalabilului Morgan Freeman. Dar care nu prea ne dezvaluie intriga serialului. Un lucru e sigur- fiecare va avea ocazia sa fie cel mai stralucitor si sa iasa cel mai bine in evidenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *