Sneakerșii roz, noii bascheți albi!

Te-ai săturat deja de clasicii Stan Smith sau de adidașii Nike Air Force de un alb imaculat? Poate că ar trebui să îți îndrepți privirea înspre noii adidași sau sneakerși care fac deja furori: cei în nuanțe de roz.

De la cele mai închise la cele mai deschise nuanțe de roz, bascheții paselați sunt cei mai trendy în acest sezon. Sneakerșii roz sunt cei care se vor adapta tuturor ținutelor și gusturilor, de la cele mai frumoase modele în nuanțe de roz corail, roz pudrat, rose quartz, fuchsia, până la cele mai colorate și îndrăznețe modele cu imprimeuri florale sau tie and dye.

Cum se poartă sneakerșii roz? Alături de cele mai frumoase rochițe ale verii pentru a crea cele mai frumoase contraste, de o pereche de pantaloni mai eleganți sau de o fustă midi pentru a merge la muncă… pe scurt ai o mulțime de posibilități când vine vorba despre sneakerșii roz. O pereche de pantaloni sau de blugi albi vor crea cel mai frumos contrast, în timp ce o pereche de pantaloni mai fluzi sau mai ampli vor crea un mix trendy și foarte șic.

Poți completa cele mai frumoase ținute cu accesorii tot în nuanțe de roz precum o geantă tip bucket, un colier statement roz gold, o geacă de piele dacă este mai răcoare…

Vestele din denim, un bomber din satin, cămășile sau topurile albe pot completa și ele de minune ținuta.

Dar asta nu e totul. Sneakerșii roz se pot purta foarte bine cu o pereche de pantaloni scurți din denim și cu o cămașă fluidă fără mâneci în nuanțe de pastel. Un tricou, o fustă plisată și o vestă de piele vor da un look rock dar sexy.

Sau poți miza pe un total look colorat și să îi porți alături de cei mai colorați leggings sau pantaloni. O vestă oversize, un tricou simplu și gata ia cea ai frumoasă ținută.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *