Snabba Cash pe Netflix, noul serial de origine suedeză cu crime

Snabba Cash este un nou serial de origine suedeza care ne prezinta destinul mai multor personaje care sunt in cautare de bani casigati usor.

Leya, interpretata de catre Evin Ahmad, actrita in The Rain, este o mama celibatara saraca. Atunci cand reuseste sa se angajeze la o firma dinamica jura ca va fi cea mai serioasa, pentru a nu avea problemele din trecut. In paralel, Salim, interpretat de catre Alexander Abdallah incearca si el sa paraseasca viata sa precara de mic criminal care este supus unor sefi.

Atunci cand Leya este obligata sa imprumute bani, se trezeste si ca este amenintata. Prin anumite circumstante, Salim intra si el in viata sa si incearca sa o apere. Si in aceasta poveste incepe sa se contureze din ce in ce mai mult si cea a lui Tim, un adolescent care este delincvent.

Serialul este creat de catre Oskar Soderlund, scenarist si la serialul Greyzone, Jesper Ganslandt si scriitorul Jens Lapidus, autorul romanului politist best-seller cu acelasi nume de unde este si adaptat. Cartea a mai fost, de altfel, adaptata in film, in anul 2010, sub titlul Easy Money, realizat de Daniel Espinosa.

Trailerul prezentat recent, ne face sa ne dam seama de faptul ca intriga politista se desfasoara intr-un cadrul foarte realist, la fel ca si in cazul realizarilor lui Olivier Marchal. Snabba Cash se pare ca are si scene mai « nervoase » care ne duc cu gandul la filmele lui Guy Ritchie.

In acest mediu plin de efervescenta, unde cautarea gloriei si a banilor este de o rara violenta, Leya este gata de orice pentru a reusi. Dar, aceasta lume a antreprenorilor si a crimei organizate este mai brutala, mai haotica si mai nemiloasa ca oricand. Si cand aceste doua lumi se intrepatrund, loialitatea, prietenia si parteneriatale comerciale sunt puse la grea incercare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *