OSTRA, un film de weekend pe Netflix

Cine spune ca doar la Hollywood sunt filme extraordinare? Găsim și la polonezi filme foarte bune și cu povesti foarte intense.

Ostra, are la baza povestea unei familii monoparentale, Marta și mama ei fiind singure și susținându-se reciproc în lipsa tatălui ei care nu a dorit sa știe despre ele în tot acest timp.

Întâmplarea face ca tatal ei sa fie acum un star național, cunoscut pentru carisma, talent și înfățișare dar în continuare ascunzându-și trecutul de lumina reflectoarelor.
Fiind în juriul unei emisiuni de talente, Olo, tatal Martei, vine cu emisiunea în orășelul în care și-a lăsat trecutul și femeia iubita împreună cu fiica lui.

Audițiile se desfășoară în școală în care fosta sa iubita este profesoara iar Marta isi dorește cu orice preț sa meargă la aceste audiții încercând sa scoată trecutul mizer la suprafață.

Marta ajunge din dorința de răzbunare la audiții și trece în etapa următoare doar pentru ca ajunge sa se viralizeze filmulețul când arunca un pahar cu apa în fata lui Olo, tatal sau și cel mai îndrăgit dintre jurații emisiunii. Olo nu isi da seama ca Marta este fiica lui și nu înțelege comportamentul fetei fata de el.

Când Marta ajunge în următoarele etape pe puterile ei fiind ca se decopera faptul ca a moștenit talentul în muzica de la tatal ei, Olo afla ca aceasta este fiica lui și încearcă sa o ferească de aceasta lume a reflectoarelor. Brusc sentimentele de tata încep sa apăra și sa se dezvolte începând sa se manifeste prin grija fata de ea.

În final se afla faptul ca Marta este fiica lui Olo și este eliminată pe acest criteriu din concurs, povestea ajungând la deznodământ când Olo este lovit de o mașină salvând-o pe fiica lui. Acesta rămâne în coma o perioada destul de lunga insa isi revine și în final redevin o familie fericita cu o poveste de neuitat.

Filmul Project Free TV merita văzut, are chiar și o nota maricica pe imdb, eu l-aș recomanda pentru o seara de weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *