OnePlus 8 Pro va avea un ecran de 120 Hz

Noul OnePlus 8 Pro va fi sublimat de un ecran cu o rata de refresh de 120 Hz conform unui celebru leaker. Dupa ce a popularizat ecranele 90 Hz pe toate smartphone-urile din catalogul sau in 2019, OnePlus a decis sa mearga mai departe in 2020. Numerosi alti constructori ii vor urma exemplul cu siguranta.

In luna mai a acestui an, OnePlus a lansat OnePlus 7 Pro, un smartphone sublimat de un ecran borderless cu o rata de refresh de 90 Hz. Aceasta noutate a placut in mod vizibil utilizatorilor. La sfarsit de an constructorul a decis sa integreze acelasi ecran pe telefoanele OnePlus 7T si OnePlus 7T Pro.

Conform leaker-ului Max J. pe Twitter OnePlus are intentia sa integreze un ecran cu o rata de refresh de 120 Hz in cazul lui OnePlus 8 Pro, varianta premium din viitoarea sa generatie de smartphone-uri. Pe data de 7 noiembrie 2019 acesta a postat pe contul sau de Twitter o imagine cu mentiunea 120 Hz insotita de un tweet care spunea « Be a pro ». In comentariile tweet-ului precizeaza ca mesajul sau evoca noul telefon care urmeaza sa fie lansat de OnePlus.

Drept urmare, ecranul de 120 Hz va fi rezervat pentru OnePlus 8 Pro. OnePlus 8 standard se va multumi probabil cu un ecran de 90 Hz. Ne putem astepta insa ca OnePlus sa decida sa integreze acest ecran pe toate modelele ipotetice OnePlus 8 asteptate pnentru anul 2020. Este strategia adoptata de OnePlus in 2019 odata cu ecranele de 90 Hz, pe atunci o noutate.

Ecranele 120 Hz se vor multiplica in 2020. Printre smartphone-urile cu un ecran 120 Hz regasim in special terminale destinate gaming-ului precum Rog Phone II sau Razer Phone 2. Acest tip de ecran este extrem de apreciat de pasionatii de gaming. O frecventa de refresh ridicata semnifica ca numarul de imagini care se afiseaza in fiecare secunda este mai important. Cu cat frecventa este mai ridicata, cu atat o secventa este mai fluida este un ecran ideal pentru jocurile pe mobil.

Conform scurgerilor de informatii din ultima saptamana, ecranele de 120 Hz ar trebui sa se popularizeze si sa se multiplice pe smartphone-urile destinate marelui public. O astfel de scurgere de informatie afirma ca Samsung isi doreste sa integreze un ecran 120 Hz noului sau telefon Galaxy S11. Si Apple are intentia de a face acest lucru pentru iPhone 12. Insa pentru moment nu exista nicio informatie oficiala, ramane de vazut daca acesti doi principali constructori de pe piata vor face acest lucru sau nu intr-un viitor apropiat.

OnePlus 8 Pro urmeaza sa fie lansat in primavara anului viitor. Lista dotarilor inca neconfrmate mai cuprinde un Snapdragon 865 si versiunea Android 10.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *