Posted on

O plimbare prin Londra colorată

Cu toate ca Londra este considerat a fi un oras destul de gri, lucrurile nu stau chiar asa. Exista unele zone in Londra foarte colorate, care reusesc sa iasa in evidenta prin unicitatea lor. Aceste locuri inedite sunt perfecte pentru a va bucura de niste plimbari inedite, de aceea este bine sa le aveti in vedere, mai ales daca doriti sa faceti o plimbare in acest oras.

Neil`s Yard nu este chiar un secret al Londrei, desi el este destul de bine ascuns. Este o idee buna sa mergeti intr-o zi pentru a lua un pranz aici si sa va bucurati de privelistea pe care o veti vedea. De asemenea, puteti bea si o cafea la un coffee shop simpatic situat in aceasta zona a Londrei. Un alt loc la fel de colorat din Londra este Notting Hill. Avand in vedere ca se afla chiar in centrul Londrei, aceasta zona este una foarte vizitata. Veti descoperi multe cladiri colorate ion aceasta zona, dar un lucru important este sa nu va limitati doar la a strabate doar Portobello Road Market.

E posibil sa va placa foarte mult un cartier deosebit precum Chelsea. Acesta are un vibe cu adevarat special, care e posibil sa va caracterizeze mult, mai ales daca sunteti o persoana deschisa la a vedea cat mai multe lucruri. Aici veti putea vedea diverse case colorate un multe culori si nuante diferite de pastel. Aici gasiti si cea mai celebra usa cu mesajul LOVE. Un alt loc inedit care nu ar trebui ratat este Primrose Hill, aici casele formand un adevarat curcubeu, indiferent daca vremea este buna, sau dimpotriva, aveti de-a face cu o vreme inchisa. Atunci cand ajungeti in aceasta zona a Marii Britanii, nu ar trebui sa ratati o plimbare pe aici. Veti putea astfel admira intreg skyline-ul Londrei si va veti simti excelent.

Chiar si Hamstead Heath poate fi un loc inedit unde sa va bucurati de culori. Nu va veti mai simti ca si cand locuiti in capitala, ci va veti simti mai mult ca intr-un orasel colorat, dar si pitoresc in acelasi timp. Va veti putea plimba pe strada principala si veti putea bea cafea pe una dintre terasele cool. Un alt lucru pe care il puteti face este sa mergeti in parc, unde veti avea parte de o priveliste inedita a orasului, priveliste pe care o veti aprecia mult.

Lasă un răspuns