Numele de cod Pixel 4 și Pixel 4 XL sunt Coral și Flame

Cateva scurgeri de informatii cu privire la aceste doua telefoane au dezvaluit numele de cod pentru Pixel 4 si Pixel 4XL de la Google. Stim deja o multime de lucruri cu privire la materialul de concepere al viitoarelor Pixel 4 si Pixel 4XL insa inca nu stiam numele de cod utilizate pentru dezvoltare, care sunt importante din mai multe motive. Spre exemplu, reprezinta o modalitate buna de a umari imaginea de sistem potrivita pentru telefonul tau Pixel.

Google a anuntat recent ca intentioneaza sa renunte la numele ce ne duce cu gandul la dulciuri in ceea ce priveste OS-ul sau, adoptand o notare numerica in schimb. Acest lucru inseamna ca Android Q devine Android 10. In egala masura, am aflat ca data de lansare pentru Android 10 este prevazuta pentru 3 septembrie, chiar daca inca acest lucru nu a fost confirmat in mod oficial de catre Google.

Numele de cod ale aparatelor Pixel sunt in general interesante si ne duc cu gandul la un aparat special, cu numeroase caracteristici interesante, lansandu-ne sa intrevedem lucruruile la care ne putem astepta de la viitoarea gama de smartphone-uri de la Google. Conform unui raport 9to5Google, s-au lansat deja doua nume de cod, Coral, respectiv Needlefish.

Precedentele informatii cu privire la ultima versiune beta de Android 10 dezvaluie faptul ca Pixel 4 urmeaza sa fie lansat sub numele de cod Coral si ca Pixel 4 XL va fi lansat sub numele de cod Flame. Insa ce s-a intamplat cu Needlefish?

2 smartphone-uri lansate in octombrie. Google a bulversat putin lucrurile anul acesta odata cu lansarea telefoanelor Google Pixel 3a si Pixel 3aXL, intr-o epoca in care nimeni nu se astepta neaparat la ceva nou din partea acestui constructor. Nu ar fi deci imposibil ca Google sa pregateasca actualmente ceva mai mult decat simplele Google Pixel 4 si Pixel 4XL. Daca este sa ne luam dupa anul 2018, lansarea gamei de flagships de la Google, Pixel 3 si Pixel 3 XL a avut loc pe data de 3 octombrie si nimic nu indica faptul ca Google nu ar proceda la fel si in acest an. Cateva luni mai tarziu, am putea vedea cateva modele mai abordabile odata cu Pixel 4 si Pixel 4XL. In plus, noile nume de cod adoptate sunt pe tema acvatica, numele de pesti fiind asociate de-a lungul vremii cu multe device-uri Pixel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *