Netflix – 3 seriale noi originale care merită o șansă

Nu stii la ce sa te uiti pentru a beneficia de doza de seriale pe timp de weekend? Ai impresia ca ai vazut tot ceea ce merita pe Netflix ? Nu este chiar asa. Pentru a va dovedi contrariul am selectat pentru voi trei din cele mai bune noutati ale momentului.

The Politician. Payton Hobbart, un mostenitor bogat, are un vis maret inca din copilarie, acela de a deveni intr-o buna zi presedintele Statelor Unite ale Americii. Insa, inainte de a se lansa in aceasta cursa, trebuie sa castige o alegere mai modesta, cea a presedintelui consiliului din cadrul liceului in care invata. Inconjurat de consilierii sai fideli, va face tot ce ii sta in putere pentru a-si invinge adversarii. Insa acest lucru nu este chiar atat de usor cum ar fi crezut. Payton se vede rapid depasit de evenimente chiar daca vrea sa faca doar bine. Intre cursa prezidentiala, admiterea la Harvard si viata personala tumultoasa, existenta acestui tanar nu este chiar atat de linistita pe cum pare.

Unbelievable. Marie Adler, in varsta de 18 ani este victima unui viol in casa familiei sale adoptive. In stare de soc, Marie cheama politia si le povesteste agresiunea la care a fost supusa. Acestia sunt socati de lipsa urmelor lasate de agresor si se cam indoiesc de versiunea tinerei. Sub presiune, adolescenta ajunge sa isi retraga plangerea, nimeni nu pare sa o creada. Cazul este clasificat. Cativa ani mai tarziu, un atac similar are loc. Doua detective decid sa relanseze cautarile, convinse de faptul ca violatorul lui Marie este inca in libertate.

In acest serial Netflix abordeaza un subiect mai delicat, cel al violului si al nedreptatii. Cu multa emotie, realizatoarea spune povestea lui Marie si modul in care sistemul a dezamagit-o.

Living With Yourself. Miles Elliot s-a cam saturat de rutina in care a intrat viata sa. Aflat la capatul puterilor, decide sa urmeze o terapie pentru a-si imbunatati viata si pentru a incepe de la zero. Insa bietul om mai bine s-ar fi abtinut de la aceasta terapie. La trezire, realizeaza cu stupoare ca a fost inlocuit de un dublu imbunatatit al lui insusi. Ii mai ramane un singur lucru de facut – sa lupte pentru casnicia sa, pentru locul sau de munca, pentru a nu disparea definitiv.

Paul Rudd interpreteaza aici un Miles Elliot perfect. Ajungem chiar sa ne intrebam daca acest serial ne-ar fi placut atat de mult cu un alt actor in rol principal. Cu siguranta nu. Apreciem la acest serial naratiunea fragmentata – povestea este rand pe rand spusa din punctul de vedere al eroului si al dublului sau. O pirueta scenaristica care functioneaza de minune de altfel.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *