Moto Z4 oficial – 5G, Snapdragon 675 și Moto Mods

Moto Z4 a fost oficializat de catre Motorola. Acest smartphone este echipat cu un ecran QLED si un Snapdragon 675 si este compatibil cu toate Moto Mod disponibile, printre care cel care ii permit sa fie compatibil cu 5G.

Moto Z4 a fost lansat in mod oficial de Motorola pe data de 30 mai. Un smartphone ce propune o fisa tehnica mai degraba orientata spre gama mid range cu un SoC Snapdragon 675 cuplat la 4 GB ROM si 128 GB spatiu de stocare. Regasim in egala masura si un ecran OLED de 6,4 inchi cu o rezolutie FHD+. Autonomia acestui smartphone este incredintata unei baterii de 3600 mAh cu incarcare rapida 15W. In ceea ce priveste partea de software, acest smartphone beneficiaza de prezenta Android 9 Pie

Moto Z4 – un mod pentru a-l face compatibil 5G
Pentru restul, aparatul foto principal este compus dintr-un singur senzor, de 48 MP si propune un mod de noapte in conditii de luminozitate slaba. Mufa jack de 3,5mm este si ea prezenta in timp ce cititorul de amprente este integrat in ecran.

Una din particularitatile seriei Moto Z este posibilitatea de a dota smartphone-urile cu ceea ce poarta denumirea de Moto Mods, gadgeturi care isi doresc sa adauge anumite caracteristici sau sa le imbunatateasca pe unele deja existente pe telefon. Ceea ce inseamna ca sunetul poate fi unul mai bun si mai puternic, autonomia se poate prelungi si capacitatile foto se pot imbunatati. Toate acestea sunt comaptibile si cu acest nou model Moto Z4 inclusiv modul 5G. Procesroul nu este unul din cele mai rapide de pe piata insa ar trebui sa faca fata cu brio sarcinilor la care este supus de utilizator.

Niciun pret si nicio data de lansare nu a fost inca anuntata in mod oficial pentru Europa. In Statele Unite ale Americii Moto Z4 va fi disponibil incepand cu data de 6 iunie si precomenzile sunt deja deschise pentru doritori. Dua culori sunt propuse – gri si alb, Flash Grey si Frost White. Pretul acestui smartphone este de 499 de dolari cu Moto Mod 360 camera inclus.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *