Lucruri pe care le facem când nu mai avem Internet pe telefon

Cu totii am avut parte cel putin o data de acea perioada « neagra » in care nu am avut date pe telefon, am ramas fara Internet. O adevarata tragedie pentru unii, un fleac pentru altii…unii se simt singuri pe lume fara Internet pe telefon, altii simt ca nu mai au acel ceva ce ii tineau conectati de lumea exterioara. Situatie trista sau nu, aceasta ocazie ne permite sa profitam mai mult de viata de zi cu zi si sa facem lucruri pe care poate le ignoram atunci cand avem conexiune la Internet.

Poti sa revezi toate clipurile video vechi si fotografiile din galerie. Ai trecut si tu cu siguranta prin acest moment de solitudine imensa odata ce datele de pe telefon s-au terminat. Primul lucru care iti vine in minte in aceste momente este sa faci un tur prin galerie. Sa cazi in butoiul cu nostalgie cu alte cuvinte. Avem ocazia sa revedem poze care dateaza de ceva timp. Dar, scopul principal este acela de a face curatenie in galeria telefonului…selfies ratate, capturi de ecran facute din greseala, etc.

Poti juca jocuri video. In aceasta perioada a venit randul jocurilor video instalate de o buna perioada de timp si ignorate atunci cand ai ce face pe Internet. Dar, atunci cand iti lipseste netul de pe telefon poti apela la jocurile video pentru a scapa de plictiseala. Bine ca exista si jocuri video care nu necesita conexiunea la internet, nu-i asa?

Uita-te pe calendar si repereaza toate datele importante ce urmeaza sa vina. Este ocazia potrivita de a-ti aminti de datele importante ce urmeaza sa vina. Fie ca este vorba de ziua de nastere a mamei sau a tatalui, de aniversarea iubitei sau a unui prieten drag, ni le amintim pentru a ne asigura ca in ziua respectiva nu facem o gafa si uitam de ziua de nastere.

Poti face selfies. Este ocazia excelenta de a-ti pune in practica talentele de fotograf si de a-ti face un selfie. Odata cu reintoarcere Internetului le poti publica pe toate pe retelele sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *