“Let It Snow” – serialele în care ai mai văzut actorii

Cu ocazia aparitiei romanului « Let It Snow », dupa care este adaptat si noul film de Craciun de pe Netlifx, iti propunem sa trecem in revista serialele unde au putut sa fie vazute personajele din film.

Cu siguranta ca ai vazut deja sau ca vei vedea in curand noul film special pentru Craciun, semnat Netflix, «Let It Snow ». Cu aerele sale de “Love Actually” in versiune adolescenta, “Let It Snow”, o adaptare a romanului cu acelasi nume, are de ce sa te farmece.

Stiai insa, ca in marea lor majoritate, actorii de aici au mai jucat deja in seriale?

Kiernan Shipka, « Noile Aventuri ale Sabrinei ». In “Let It Snow”, Kiernan Shipka are rolul lui Angie, aka Duke. Aceasta mica blonda, care realizeaza de fapt, ca este indragostita de cel mai bun prieten al sau, Tobin..

Daca esti obisnuit cu productiile Netflix deja, cu siguranta ca stii aceasta este nimeni alte decat Sabrina din serialul « Noile aventuri ale Sabrinei ».

Isabela Moner in « 100 Things to do Before Highschool ». Inainte de a primi un rol in productia Netflix, Isabela Moner a fost vedeta unui serial Nickoledeon, « 100 Things to do Before Highschool ». Pentru “Let It Snow”, aceasta are rolul lui Julie, o adolescenta care tocmai a fost acceptata la Columbia, dar care trebuie sa se ocupe de mama sa bolnava si care pana la urma cade sub farmecele lui Stuart, un idol pop al momentului.

Shameik Moore, in « The Get Down ». AH! Am spus nou bine ca fata lui Shameik Moore, adica Stuart din film, adica popstarul, ne este de undeva cunoscuta. Actorul a mai putut fi vazut in serialul foarte cool, “The Get Down”.

Liv Hewson in “Santa Clarita Diet”. In filmul “Let It Snow”, actrita Liv Hewson are rolul lui Dorrie, o angajata de la Waffle Town, care are o mica aventura cu Tegan, o majoreta care nu isi asuma homosexualitatea sa. Actrita Liv Hewson a mai pututu fi vazuta in « Santa Clarita Diet » alaturi de Drew Barrymore.

Anna Akana in «The Fosters ». Ei bine, da. Aleasa inimii lui Dorrie din « Let It Snow » a jucat si ea intr-un serial. Daca in filmul de Craciun de pe Netflix, are rolul uni majorete, Tegan care nu si-a dezvaluit inca sexualitatea, in « The Fosters » a avut rolul lui Lily doar pentru cateva episoade insa.

Joan Cusak in « Shameless ». fanii serialului « Shameless », vor fi foarte incantati cu siguranta. Interpreta lui Sheila Gallagher nu este nimeni alta decat Joan Cusak, care este imbracata in aluminiu si se afla la volanul masinii sale in « Let It Snow ».

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *