La ce ne putem aștepta de la sezonul cu numărul 3 Westworld?

Celebrul serial centrat pe inteligenta artificiala, care ridica uneori intrebari sau probleme inconfortabile cu privire la existenta si care prezinta dilemele sale morale cu privire la om si tehnologie, se intoarce din data de 15 martie cu un nou sezon.

Westworld este un parc de distractii, foarte futurist care recreaza diferite universuri si care isi desfasoara actiunea in Vestul American al secolului XIX. Este populat insa in intregime de aproximativ 2000 de androizi care se numesc gazde. Acestia sunt cei care raspund la dorintele initatilor, care se numesc „invitati”.

Acesti invitati pot sa faca tot ce le doreste inima lor in Westworld, fara sa fie pedepsiti. Acest lucru poate sa mearga de la un simplu rol de eroi in anumite intrigi, pana la vizita prostituate. In acelasi timp, acestia isi pot aici defula toate frustrarile mai ales asupra unor trecatori alesi la voia intamplarii, daca vor asta.

Lumea este programata in asa fel incat ca vizitatorii sa nu poata omori niciodata vizitatorii sau invitatii. Daca acestia sunt intr-un fel sau altul omorati, acestia vor fi pur si simplu reinitializati.

Ce s-a intamplat? Serialul SF este interesat mai ales de o actualizare a androizilor, dar care insa, nu a mers asa cum a fost prevazuta. Si acestia ajung sa sufere de mai multe buguri.

Sezonul 2 s-a incheiat cu moartea mai multor gazde si cu invazia unora dintre ei inspre Valle Beond, o lume irtuala, care ofera gazdelor o anumita libertate. Printre gazdele care au supravietuit, ii putem gasi mai ales pe personajele principale, Dolores, Brnard si Stubbs.

Dolores a asasinat-o pe Charlotte Hale si s-a „strecurat” sub pielea sa in calitate de gazda, Haroles, pentru a duce la bun sfarsit planul sau de eavziune. L-a omorat mai apoi pe Bernard si a scos clandestin, in afara Westworld, in lumea adevarata cinci perle cu cinci gazde. Cine este Haroles de acum inainte? Aceasta intrebare se pune deoarece Dolores pe care o cunosteam nu mai exista. Si apoi, mai exista misteriosul Men in Black care si-a facut aparitia dupa generic in ceea ce priveste un viitor indepartat si post-apocaliptic.

Si cum androizii au scapat si sunt acum liberi in lumea mare, nu stim in ce directie o va lua totul. Intriga va fi de acum inainte relatata mai linear. Iar numarul de scenarii a fost redus deci povestea va fi mai usor de relatat.

Creatorii au dezvalui deja ca gazdele vor veni sa exploreze lumea noastra reala, un lucru care pare futurist, deoarece actiunea are loc in a doua jumatate a secolului nostru. Filmarile au avut loc ala Singapore si la Los Angeles si ne putem astepta deci la cele mai frumoase cladiri zgare-nori sau la o tehnologie de varf.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *