iOS 13 – noutăți și conceptul sistemului de exploatare

Toate informatiile cu privire la OS pentru iPhone 2019 – data lansarii, noi functionalitati, versiuni beta si aparate compatibile – le gasiti aici.

Data lansarii
La fel ca in fiecare an, noul sistem de exploatare de la Apple ar trebui sa fie prezentat in timpul WWDC, conferinta dedicata dezvoltatorilor. Aceasta ar trebui sa aiba loc la inceputul lunii iunie. Versiuna publica ar trebui sa fie disponibila pentru dezvoltatori putin mai tarziu si va fi actualizata zilnic. Lansarea oficiala a iOS 13 ar trebui sa aiba loc in acelasi timp cu iPhone XI, iPhone-ul anului 2019.

Aparate compatibile
Apple s-ar putea sa limiteze accesul la iOS 13 aparatelor dotate cu minim procesorul A8. Ceea ce inseamna o compatibilitate cu:
– toate iPhone-urile lansate dupa iPhone 6;
– toate iPad-urile lansate dupa iPad Air2;
– iPod Touch, a sasea generatie;

In functie de modelul aparatului, nu toate noutatile vor fi disponibile.

Noutati asteptate
In ceea ce priveste design-ul paginii de pornire a ecranului. Apple este pe cale sa lanseze o versiune noua pentru ecranul de pornire pentru iPhone si iPad. Destul de dificil sa stabilim pentru moment cam cum va arata acesta, ramane doar sa asteptam.

In ceea ce priveste Dark Mode – iOS 13 ar trebui sa introduca un Dark Mode pentru prima data. O functionalitate ceruta de mai multa vreme de catre comunitate.

Live Photo – iPhone a prevazut sa dubleze durata clipurilor video atasate la un Live Photo, trecand de la trei la sase secunde.

Application Plan imbunatatit – va fi mult mai usor sa navighezi spre locuri vizitate in mod frecvent si sa iregistrezi lucrurile dorite.

Applicatii foto regandite si cu mult imbunatatite – aplicatia foto este pentru moment una bazica in ceea ce priveste telefoanele iPhone pentru a permite tuturor sa o poata folosi, chiar si celor care nu au habar sa foloseasca tehnologia moderna. Insa, o serie de noi functionalitati, unele mai complexe decat altele urmeaza sa fie adaugate odata cu noua versiune a sistemului de operare iOS 13 pentru si mai multe optiuni si pentru a facilita viata utilizatorului.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *