Green Lantern va deveni în mod oficial serial

HBO Max a dat de curand unda verde serialului Green Lantern. Platforma de streaming tocmai a comandat oficial un prim sezon official de 10 episoade.

Conform site-ului American Variety, serialul va avea particularitatea de a urmari mai multi supereroi si nu doar unul singur, cum era cazul filmului lui Ryan Reynolds. Care a fost un adevaray esec comerical foarte criticat, apropo.

Serialul va fi scris de catre Seth Grahame – Smith, care va fi si showrunnerul si de catre Marc Guggenheim care a fost si co-autorul scenariului lung-metrajului. Acest lucru poate nu ii va incanta poate pe unii fani. Dar, poate ca secenaristul de la Lego Batman va veni cu o viziune diferita.

Pentru Greg Berlanti, producatorul, acest nou serial cu super eroi proveniti din universul DC Comics va fi cel mai ambitios, cel mai bun realizat pana acum. In acest serial, vor ajunge in spatiu.

Serialul se va invarti in principal in jurul a patru personaje, Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz si Alan Scott. Alan Scott este primul Green Lantern de pe Pamant, creatia sa datand din anul 1941 si fiind, dupa cum se precizeaza in cele mai recente comicuri, un homosexual deschis.

Serialul HBO Max va include si anumite personaje preferate de fani precum Sinestro si Kilowog, dar va introduce in acelasi timp si anumiti eroi inediti din categoria Green Lantern Corps.

Serialul se va intinde de asemenea pe mai multe decenii si se va baza pe mai multe povesti ale unor Green Lanterns de pe pamant. In orice caz, povestea este una inedita deoarece se va derula in spatiu.

Deci chiar daca fiasco produs de filmul Green Lantern inca mai este in mintea unora, WarnerMedia vrea sa mai dea inca o sansa acestui unovers din comicurile DC. Insa, nu este inca anuntata nico data de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *