Google Pixel 5 – ce știm până în prezent

Dupa lansarea modelelor Google Pxel 4 si 4XL ne indreptam atentia asupra unui alt model de la Google, Google Pixel 5.

In timp ce Google se bucura de succes in domeniul domotic, constructorul incearca pe an ce trece sa aduca imbunatatiri telefoanelor lansate pe piata. Insa, conform unora, acest lucru nu se aplica camerelor foto ale telefoanelor lansate pana acum.

Cu toate acestea, cu cateva eforturi depuse pe viitor, ar putea deveni singura marca capabila sa rivalizeze cu Apple in domeniul telefoniei mobile. Anul 2020 ar putea fi unul din cei mai buni ai pentru gama Pixel. Gigantul american prevede sa corecteze unele lacune pentru a propune un Pixel 5 la inaltimea asteptarilor si exigentelor utilizatorilor.

Cand va iesi pe piata Google Pixel 5?
Zvonurile sustin ca modelele Pixel 5 si Pixel 5XL vor fi lansate pe piata in octombrie 2020 cum a fost cazul si predecesorilor sai. Seria Pixel 4 a fost dezvaluita pe data de 15 octombrie 2019 si pus spre vanzare 9 zile mai tarziu. O data posibila de lansare se zvoneste a fi pentru luna octombrie.

Cat va costa Google Pixel 5?
Pretul de plecare a lui Pixel 4 si 4XL respectiv de 769 euro si 899 de euro. In mod logic, pretul lui Google Pixel 5 ar trebui sa fie acelasi cu cel al predecesorilor sai si, bineinteles, inferior principalilor concurenti de pe piata.

Cu ce seamana Google Pixel 5 ?
Chiar daca lansarea lui Google Pixel 5 va avea loc abia peste cateva luni, avem deja o idee cu privire la urmatorul smartphone ce urmeaza sa fie lansat de Google. Leaker-ul Jon Prosser a postat un clip video pe canalul sau de YouTube, Front Page Tech afirmand ca acesta este prototipul oficial al lui Pixel 5XL.

Imaginile evoca o schimbare clara de design spre deosebire de Pixel 4 si Pixel 4 XL, in special prezenta a trei senzori foto in partea din spate. Google ar putea sa conceapa Pixel 5 inspirandu-se de la Pixel 4a al carui lansare este prevazuta pentru luna mai. Cu toate acestea, ne asteptam si la unele functionalitati si la un design mai premium decat in cazul lui Pixel 4a pentru a justifica pretul care cu siguranta va fi putin mai ridicat.

Ne indoim ca Google va veni cu schimbari in ceea ce priveste camera frontala. In schimb, cel mai probabil va spune adio bretonului. Autonomia lui Pixel 4a este unul din principalele defecte ale sale. Deci ne asteptam la unele imbunatatiri in aceasta privinta. In ceea ce priveste performantele, de notat este faptul ca Pixel 5 ar trebui sa fie echipat cu cel mai recent Snapdragon 865.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *