Google Pixel 3a vs. Motorola Moto G7. Care din cele două telefoane este mai bun?

Ecran mai mare sau aparat foto mai bun? In cele ce urmeaza va ajutam sa gasiti cel mai bun smartphone la un pret de sub 400 de euro.

Pixel 3a de la Google si Moto G7 de la Motorola dovedesc faptul ca nu este necesar sa cheltui o avere pentru a beneficia de un flagship care ofera performante demne de gama premium. Cele doua telefoane ofera o experienta similara rivalilor din gama premium in materie de autonomie, design si calitate fotografiilor realizate. Am comparat aceste doua telefoane preferate din gama mid range pentru a descoperi care este cel mai bun pentru tine.

Aparatul foto al lui Google Pixel 3a este excelent. Daca aparatul foto este principala ta prioritate atunci cand esti in cautarea unui nou smartphone, exista un castigator evident, Pixel 3a. Poseda un singur aparat foto de 12,2mpx in partea din spate in timp ce Moto G7 poseda doua aparate foto de 12mpx si 5mpx.

Pixel 3a beneficiaza de o mai buna plaja dinamica decat cea a lui Moto G7 (mai ales cu ameliorarea HDR+ activata) insa G7 beneficiaza de o temperatura de culoare usor mai rece, ceea ce este ideal pentru fotografierea peisajelor.

Baterie si performante, Pixel 3a iese castigator. Ambele telefoane au o baterie de 3000 mAh insa Google Pixel 3a il invinge pe Moto G7 cu aproximativ 3,5 ore. Pentru a fi mai precisi, Pixel 3a ofera o autonomie de 16,5 ore in timp ce Moto G7 ofera o autonomie de 12,8 ore. Ambele telefoane ofera propria lor versiune de incarcare rapida insa niciunul incarcare fara fir.

Pixel 3a este echipat cu un Snapdragon 670 in timp ce Moto G7 profita de un procesor Snapdragon 632. Pixel 3a este putin mai rapid in incarcarea aplicatiilor si executarea mai multor programe insa acest lucru nu se remarca doar daca ai ambele telefoane in fata.

Ecranul lui Pixel sau eleganta lui Moto G7?
Chiar daca Pixel 3a dispune de un ecran mai mic, de 5,6 inchi, ecranul sau OLED este mai luminos si mai vibrant decat ecranul LCD de 6,2 inchi al lui Moto G7. Cele doua telefoane dispun de un cititor de amprente digitale in partea din spate si de o mufa jack.

Daca bugetul nu este o problema pentru tine atunci iti recomandam cu caldura Google Pixel 3a. Poseda unul din cele mai bune aparate foto, o autonomie generoasa si un procesor mai rapid. Daca aparatul foto nu este un element crucial pentru tine, Moto G7 este o afacere buna, pretul sau fiind de 250 de euro in timp ce Google Pixel 3a costa 3999 de euro.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *