Filme, seriale… la ce ne uităm în octombrie pe Netflix?

Chilling Adventures of Sabrina, The Haunting of Hill House sau Wanderlust… iata cateva nume care fac parte din selectia de neratat sub niciun pretext in luna octombrie 2018 pe Netflix.

Care sunt serialele de descoperit in octombrie pe Netflix?

Chilling Adventures of Sabrina. Vrajitoarea preferata a anilor 2000, revine in forta incepand cu 26 octombrie sub o cu totul alta forma. Gata cu sitcomul amuzant, cu rasete inregistrate pe fundal si decoruri pastel si bun venit serialul horror unde Sabrina va trebuie sa infrunte Tenebrele, ducand in acelasi timp o viata normala de licean.

Elite, sezonul I, disponibil din 5 octombrie. Un nou serial cu care Netflix spera sa aiba mare succes. Aici sunt urmarite aventurile periculoase ale liceenilor din Las Encinas, cea mai prestigioasa scoala din Spania. Pana in ziua cand confruntarea dintre cei care au totul si cei care nu au nimic se lasa cu o crima.

The Haunting of Hill House, sezonul I, disponibil din 12 octombrie. In luna octombrie se va lasa cu siguranta cu fiori reci pe sira spinarii. Iata un serial care este o adaptare moderna a romanului emblematic al lui Shirley Jackson, publicat in anul 1959. Fratii care au crescut in cea mai cunoscuta casa bantuita din tara se reunesc pentru a face fata fantomelor trecutului.

Wanderlust. Nu ai cum sa te saturi de Toni Collette. O actrita geniala care are aici rolul unei terapeute in incercarea de a da o noua sansa mariajului sau.

La ce filme te poti uita in octombrie pe Netflix?

22 July. Un film original Netflix care revine asupra atentatului din 22 iulie 20111, care a avut loc asura studentilor norvegieni si militantilor, la Oslo si pe Insula Utoya. Filmul este realizat din perspectiva unui supravietuitor.

Apostolul. Iar daca noile aventuri ale Sabrinei sau casa bantuita nu este de ajuns, poti alege sa vizionezi Apostolul. Un film original care spune povestea unui barbat care cade in capcana unei secte, al carui guru ii supune pe membrii sai la ritualuri oribile de purificare. In rolul leaderului terifiant il putem regasi pe stalucitorul Michael Sheen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *