Dexter: la ce să ne așteptăm de la sezonul 9

Dexter se va reintoarce pentru sezonul cu numarul 9. Showtime a comandat un nou sezon alcatuit din zece episoade. La ce ne putem astepta de la acest nou sezon?

Difuzat intre anii 2006 si 2013, serialul Dexter s-a bucurat de un succes enorm. A fost difuzat de Showtime. Este o adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Jeff Lindsay si face parte din serialele care au marcat varsta de aur a teeviziunii in anii 2000.

Va amintim ca serialul Dexter spune povestea lui Dexter Morgan, un expert criminalist in cadrul Miami PD. Stralucit, inteligent si politicos, extrem de priceput in ceea ce face, tanarul ascunde un secret teribil, o personalitate intunecata. In realitate, Dexter este in egala masura si un criminal in serie, deosebit de periculos. Incapabil sa resimta cea mai mica emotie si victima pulsiunilor sale criminale, a fost adoptat de la o varsta frageda de Harry Morgan, inspector de politie la acea vreme. Intelegand ca fiul sau adoptiv este mult prea periculos, il va antrena sa gaseasca si sa ucida criminalii ramasi nepedepsiti de justitie.

Va plati in cele din urma Dexter pentru crimele comise?
Dupa cum s-a anuntat deja, Dexter va beneficia de un nou sezon. Numerosi sunt cei care se intreaba la ce sa se astepte de la acest nou sezon. In ultimele episoade ale sezonului 8, regasim un Dexter barbos, care a reusit sa scape din nou de vigilenta autoritatilor. Exilat in Oregon, se trezeste singur, obligat sa traiasca in timp ce toti cei din jurul sau au murit. Va amintim ca inainte de a fugi, Dexter l-a incredintat pe fiul sau, Harrison lui Hannah, iubita sa de la acea vreme. Dat fiind faptul ca acest nou sezon ar putea sa se produca din punct de vedere cronologic la sapte ani distanta de evenimentele din sezonul 8, Dexter se va trezi in fata unui adolescent.

Debra se reintoarce?
Sora vitrega a lui Dexter se afla intr-o stare vegetativa din cauza unei rani grave. Dexter, nedorind sa o lase in starea asta, decide sa o decupleze de la aparatele de respiratie, provocandu-i astfel moartea. Dupa care o duce pe un vapor pentru a o arunca in ocean. Ceea ce inseamna ca o reintoarcere este putin probabila.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *