Posted on

Deadpool 2 – cel mai așteptat film din 2018

Putem spune ca este cea mai asteptata comedie din anul 2018, aceasta fiind continuarea celei mai bune comedii din 2018. Acest film foarte asteptat de toti pamantenii, ce il are in rol principal pe Ryan Reynolds si-a facut aparitia pe ecranele din cinematografe in anul 2016, incepand sub forma unei drame si putem spune si a unei tragi comedi prin experientele traite de un vanator de recompense ce isi gaseste marea dragoste.

Si fiind o comedie, nici acesta poveste de iubire nu scapa fara o mica amprenta, pana la urma daca ne gandim de cine ar fii putut sa se indragosteasca un vanator de recompense in afara de o prostituata, iar totul continua pana si la modul in care incep cei doi relatia, adica intr-un local cu jocuri, unde castiga o groaza de tickete alaturi de care isi cumpara niste jucarii.

Acesta a fost primul accent de comedie, cel mai puternic dintre ele este legat de ligile de eroi pe care Deadpool le ironizeaza extreme de tare si reuseste sa ne scoata din obinuita filmelori cu eroi in care acestia se lupta cu raul si mereu castiga.

Acum ca rezumat putin prima parte, este momentul sa trecem la cea de-a doua si in final si cea mai ravnita. Inca de cand s-a terminat prima parte, cea de-a doua a fost extreme de ravnita, dar in acelasi timp producatorii promitandu-ne ca aceasta va fii cu mult mai amuzanta si mai bine pusa la punct decat prima.

Lucru care a fost sa si adeverit, deoarece personajul principal, nu doar ca si-a imbunatatit ambilitatile de comediant, dar si skill-urile sale sau rafinat, devenind un luptator mai bun si reusind sa se regenereze mai repede.

Deadpool 2 este un film cu o continuare excelenta ce merita urmarit, deoarece reuseste sa imbina extreme de bine o mare parte de genuri ale filmelor cum ar fii: comedia, drama, actiunea, sci-fi, dar in acelasi timp sa pastreze si o nuanta de realitate.

Lasă un răspuns