De ce e bine să te uiți la seriale

Am început să mă uit la seriale acum nu foarte mult timp, când am ajuns la concluzia că trebuie să-mi iau o mică vacanță în care să mă relaxez și să mă detașez total de la tot ceea ce fac de obicei pe partea profesională. Așadar, una dintre metodele pe care le-am ales pentru a mă mai destinde a fost să mă uit la diverse seriale.

După un mic search pe Google deja-mi făcusem o listă cu câteva seriale despre care trebuie să mă documentez mai bine, să încep să mă uit la ele și să mă hotărăsc pe care merită să le vizionez până la capăt și pe care nu. Spre mirarea mea din vreo 7-8 pe care mi le trecusem pe listă, toate mi s-au părut geniale și la un moment dat am reușit să le vizionez până la ultimul sezon. Pe toate. Așa a apărut și pasiunea mea pentru seriale.

Până atunci nu mai vizionasem niciodată un serial cap-coadă, ci rar mai mă uitam la câte un episod din cine știe ce porcărie pentru că n-aveam altceva mai bun de făcut în momentul respectiv. După întâmplarea asta am ajuns însă la concluzia că există și seriale din care am ce învăța. De exemplu, din Lie to me am învățat cum să analizez mai bine caracterul oamenilor și cum să-mi dau seama când cineva mă minte sau spune adevărul.

Din The Mentalist am căpătat mai multă încredere în mine, încercând să-l imit pe Patrick Jane și să fac totul ca și cum aș face asta de o veșnicie și aș stăpâni la perfecție acel lucru. Că tot veni vorba, vă recomand să vedeți aceste două seriale, sunt geniale.

Cam asta-i concluzia despre seriale la care am ajuns după ce am urmărit până la final câteva. Da, există și multe rahaturi care nu fac altceva decât să ne mănânce inutil timpul însă există și seriale pe care e musai să le vedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *