Dacă ai aceste 4 trăsături, s-ar putea să atragi persoanele narcisiste în viața ta

Care sunt semnele unui narcisist, o relatie toxica sau steaguri rosii de dragoste toxica? Un narcisist, in definitia de baza, este un om egocentric sau egoist. O relatie cu o astfel de persoana suna ca o idee teribila, totusi oamenii se indragostesc neintentionat de persoane narcisiste, din diferite motive, sau pentru ca acestea nu isi dezvaluie la inceput personalitatea.

Fie ca este orbita de iubire, vulnerabila din punct de vedere emotional sau ceva mult mai complicat, este posibil ca o persoana sa se indragosteasca de acest tip de persoana, chiar daca este cat se poate de constienta sau intr-o stare mentala pozitiva.

Am adus in acest articol patru moduri prin care te-ai putea amesteca neintentionat intr-o relatie toxica, cu speranta ca acest lucru te va ajuta sa observi semnele inainte sa ajungi prea departe.

Daca esti genul de persoana care vede si crede cele mai bune lucruri despre oameni, atunci este cat se poate posibil ca tu sa te indragostesti de un narcisist. Narcisistii pot fi foarte convingatori si daca te-a convins, o sa ai foarte repede si simplu incredere in ei, pentru ca esti o persoana buna. Cand vezi lucrurile bune in altii, esti usor de convins ca lucrurile nu sunt atat de rele cum par.

Fraza ,,orbit de dragoste’’ este in mare masura adevarata, daca esti indragostit de un narcisist. Cand esti coplesit de intensitatea conexiunii, convins de emotii sau te lasi condusa de dorinte, s-ar putea sa ramai intr-o relatie toxica pentru ca o sa crezi ca aceasta persoana te iubeste si te pretuieste.

Narcisistii sunt extrem de manipulatori. Nu conteaza de cate ori au gresit, ei au abilitatea de a te convinge ca se vor schimba si nu te vor rani niciodata.

Persoanele narcisiste pot ascunde semnele de avertizare si steagurile rosii cu comportamentul lor convingator. De exemplu, decat sa isi asume responsabilitatea pentru ca te-au inselat, vor invarti toata situatia si vor face in asa fel incat sa dea vina pe tine. De multe ori oamenii pot fi blocati in toxicitate, asta se intampla deoarece nu recunosc semnele adevarate de avertizare si tacticile de manipulare.

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *