Cum să alegi un aspirator în trei pași simpli

Aspiratorul este unul din cele mai banale produse electrocasnice, un produs care ne ajuta sa mentinem curatenia in casa. Dar, datorita faptului ca tehnologiile au avansat enorm in ultima perioada, alegerea aspiratorului potrivit pentru locuinta ta devine o misiune dificila.

Atunci cand vine momentul alegerii unui aspirator nou constatam faptul ca modelele existente pe piata sunt din ce in ce mai diversificate. Cu sau fara fir, cu sau fara sac…iata cum poti alege aspiratorul potrivit in trei pasi simpli.

Redu optiunile si alege tipul de produs. Dupa cum spuneam mai sus, exista mai multe tipuri de aspiratoare – aspiratoare verticale, aspiratoare robot, aspiratoare de mana…de aceea trebuie sa reduci optiunile. De exemplu, un aspirator vertical este potrivit pentru un spatiu mai restrans precum o garsoniera. Aspiratorul vertical este polivalent si are un format compact. Daca locuinta ta este mai mare atunci poti alege un aspirator robot. Va face totul in locul tau si va merge singur la statia de incarcare. Aspiratorul de mana, fara fir, este usor si compact, ideal pentru a curata canapeaua sau blatul de bucatarie. Aspiratoarele clasice sunt si ele din ce in ce mai performante, cu sac sau fara sac, cu un cap de aspirare larg, adaptat oricarei suprafete.

Compara preturile. Dupa ce ai ales tipul de aspirator dorit, o idee buna este sa compari preturile. De exemplu, daca ai ales un aspirator robot poti compara diferitele modele existente pe piata si sa faci o alegere bazandu-te pe diferentele dintre specificatii si caracteristici.

Consulta evaluarile/review-urile facute de alti utilizatori. O alta posibilitate este sa citesti evaluarile/review-urile utilizatorilor care au folosit deja acel produs pe care ai pus tu ochii.

Pe scurt, trebuie sa fii in masura sa determini nevoile tale in materie de curatenie pentru a face cea mai buna alegere. Mai apoi, vei putea stabili daca aspiratorul dorit indeplineste toate criteriile pe care le-ai stabilit. Nu fa cumparaturi impulsive, pe moment, fara sa faci o analiza si o comparatie in prealabil deoarece s-ar putea sa regreti alegerea facuta. Cantareste bine toate criteriile pentru a cumpara un aspirartor care se pliaza nevoilor si cerintelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *