Cum să ai mai multe like-uri pe Instagram? Câteva trucuri de care să ții cont

Vrei sa obtii mai multe like-uri pentru pozele tale de pe Instagram? Nu stii ce sa faci? Din fericire pentru tine, noi avem solutia. Mai degraba cateva trucuri foarte usor de pus in practica. Este foarte usor sa devii cea mai populara persoana de pe Instagram…

Posteaza mai multe selfie-uri. Un studiu realizat recent pe 1, 1 milioane de poze de pe Instagram, a ajuns la concluzia ca o poza sau un selfie cu tine are cu 38% mai multe sanse decat orice alta poze de a primi like-urile mult ravnite.

Limiteaza-te. Daca vei posta prea multe poze vei diminua numarul de like-uri pe care le vei primi. O alta concluzie a studiilor.

Fotografiaza-te afara. Oamenii reactioneaza mult mai bine la luminozitatea de afara si la culorile de pe Instagram. Deci o poza facuta afara are mai multe sanse de reusita.

Posteaza la ora potrivita. Ei bine, nu poti posta la orice ora atunci cand vrei sa obtii o multime de like-uri. Se pare ca cea mai buna ora este intre 6 si 7:30 in timpul saptamanii. In weekend la ora 11 dimineata.

Abuzeaza de #NoFilter. Pozele de pe Instagram combinate cu acest hashtag au efect garantat. In medie primesc cu 10% mai multe like-uri. Un lucru perfect valabil si in cazul pozelor #NoMakeUp.

Limiteaza folosirea unui hashtag. Nu abuza de popularele hashtaguri. Numarul de hashtaguri acceptate la o poza este de maximum sapte. Alege deci bine ceea ce vrei sa folosesti.

Foloseste-te cat mai mult de nuanta de albastru. Pozele de pe Instagram care au predominanta nuanta de albstru au in medie cu 24% mai multe like-uri. Piscina, mare, ocean… foloseste-le cat mai mult pentru pozele tale.

Evita filtrul Valencia. Pe Instagram, Wilow este cel care te poate ajuta sa obtii mai multe like-uri.

Alege pozitiile potrivite pentru poze. Daca atunci cand faci poze, aparatul este deasupra ta, atunci vei parea mai fina si mai inalta. Iar pozele pe care le faci direct din fata nu sunt atat de reusite.

Foloseste cele mai originale filtre. Nu te limita la filtrele care provin de la Instagram, ci foloseste-le si pe cele care provin din alte aplicatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *