Cum poți purta tenișii Converse fără să arăți ca adolescenții?

Tenișii Converse sunt mai degrabă modelele de teniși care rimează cu adolescența. Foarte multe fashioniste au o mulțime de amintiri frumoase legate de acești teniși mitici. Dar asta nu înseamnă că nu se pot purta și la maturitate.

Te întrebi cum să îi porți și cum poți să fii stilată și elegantă în același timp? Vei afla citind acest articol.

Cum se poartă tenișii Converse în week-end? Dacă vrei să faci o escapadă la mare sau la munte sau poate chiar la țară, tenișii Converse sunt cei mai practici și cei mai confortabili.
Îi poți purta alături de cea mai șic și cool ținută compusă dintr-o salopetă de blugi, o vestă lungă colorată și un top navy. Cei în nuanțe de negru clasic, sunt cea mai bună alegere.

Cum se poartă tenișii Converse la birou? Da, se pot purta chiar și la birou. Poți fi sofisticată și elegantă cu ajutorul lor. Poartă-i astfel la o pereche de pantaloni slim din piele și la o cămașă vaporoasă cu guler Claudine. Sau la o bluză victoriană, foarte în tendințe de altfel. O ținută minunată pe care o poți pune cel mai bine în valoare cu ajutorul unei genți animal print.

Cum se poartă tenișii Converse la o ocazie mai specială? Din când în când, la un eveniment mai special, poți schimba sandalele sau pantofii eleganți cu toc cu o pereche de bascheți de genul celor Converse. O cămașă albă vaporoasă, o vestă neagră din dantelă peste, o pereche de pantaloni scurți și gata. Ai cea mai stilată dar și cea mai cool ținută. Pune ținuta în valoare cu ajutorul unui colier mai fantezist și cu siguranță că vei atrage toate privirile.

Deci? Te-am convins să nu renunți la perechea ta preferată de teniși?

Acest articol a fost publicat în Postări. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *