Cele mai frumoase locuri de pe planetă

Exista atatea locuri superbe pe planeta noastra incat cu greu ne-am decis cu ce sa incepem. Fie este vorba despre locuri extraordinare, pe care putina lume le cunoaste, fie de locuri periculoase sau pur si simplu paradisiace…noi, ca turisti, avem din ce alege. Vom incerca totusi sa prezentam cateva din cele mai frumoase locuri de pe planeta.

Norvegia. Norvegia este una din cele mai fascinante tari. Cascade, ghetari imensi, peisaje marine spectaculoase, se pare ca Mama Natura a fost deosebit de generoasa cu aceasta tara. La inceput de vara, cand varful muntilor este inca inzapezit si vaile sunt inflorite, peisajele sunt de-a dreptul magnifice. Trollunga (limba troll-ului) este situat la 700m deasupra unui lac artificial si este cu siguranta unul din acele locuri pe care trebuie sa le vizitezi macar o data in viata.

Canada. Canada este o tara ideala pentru turistii carora le place sa se plimbe prin parcurile nationale. Fiecare din aceste parcuri nationale, fie ele situate in Canada, fie in alt loc, au ceva special. O natura incredibila, peisaje fermecatoare, iata ce te asteapta in timpul unei vizite intr-unul din parcurile naturale din Canada. Banff National Park, situat in magnifica provincie Alberta te va face sa iti doresti sa iti faci bagajele dupa ce il vezi in poze.

Whitehaven Beach, Australia. Specialistii ne recomanda sa ajungem macar o data in viata in Australia pentru a descoperi aceasta tara cu fatete multiple. In special plaja Whitehaven, o veritabila bucata de paradis situata pe coasta orientala a Australiei. Numeroase excursii sunt organizate pentru a-i duce pe turisti pe micuta plaja Airlie. Din pacate aici nu se poate inota din cauza numeroaselor meduze.

Raja Ampa, Indonezia. Insula paradisiaca Raja Ampa, situata in Indo-Pacific este o veritabila Mecca pentru pasionatii de scufundari. Niciun alt loc din lume nu este mai adaptat, mai frumos si mai unic decat aceasta insula paradisiaca care, detine de altfel, recordul mondial in ceea ce priveste dversitatea in recifi coralieni si fauna. Toti pasionatii de scufundari vor fi incantati cu siguranta de Raja Ampa, nu vor mai vrea sa se reintoarca acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *