Cele mai așteptate smartphone-uri ale toamnei

Toamna aceasta este bogata in promisiuni odata cu lansarile unor smartphone-uri majore semnate Apple, Samsung sau Huawei.

Samsung tocmai si-a prezentat in mod oficial noul telefon inteligent, Galaxy Note 9. In ceea ce priveste Apple, acesta este de asemenea extrem de asteptat odata cu anuntul urmatorului model de iPhone, la inceput de septembrie. Cu Huawei Mate 20 Pro, aceste smartphone-uri semnaleaza trei lansari marcante ale toamnei.

In aceasta batalie dusa in trei, intre cele mai asteptate smartphone-uri ale toamnei, Samsung Galaxy Note 9 este primul de mentionat. Marca originara in Coreea tocmai a dezvaluit o serie de caracteristici – un ecran Amoled in versiune XXL pentru un smartphone (6,4inchi), o baterie de 4000mAh si un stilou conectat Bluetooth. Procesorul este acelasi ca si la Samsung Galaxy S9 – Exynos 9810 cu 6 sau cu 8GB Ram. In ceea ce priveste pretul, acesta va fi de minim 1000 de euro.

Debutul toamnei este marcat si de mai multe lansari Apple. Numai putin de 3 noi telefoane iPhone sunt asteptate cu nerabdare de fanii marcii, in special un model din gama medie. Drept urmare, pretul ar trebui sa fie abordabil, undeva pe la 700 de euro si ar putea fi echipat cu un singur modul de camera si cu un ecran LCD. Un lucru mai putin obisnuit pentru Apple care a venit mereu cu telefoane la preturi destul de ridicate. Doua alte modele sunt prevazute pentru lansare pentru a-l succede pe iPhone X, cu un procesor puternic si cu o camera foto performanta.

Un al treilea actor al toamnei este Huawei cu un flagship care ar trebui sa fie comercializat incepand cu luna octombrie pentru a rivaliza cu telefoane din gama de varf precum iPhone sau Galaxy S. Huawei Mate 20 Pro vine cu un procesor hiper-puternic, Kirin 980 si cu o baterie de peste 4000 mAh daca este sa dam crezare ultimelor teaser-uri lansate de marca chinezeasca. In timp ce Huawei tocmai a depasit Apple in cadrul unui clasament al constructorilor mondiali de smartphone-uri, clasament inca dominat de Samsung, aceste lansari ale toamnei ar putea veni cu o schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *