Câteva accesorii care te vor ajuta să obții poze excepționale

Accesoriile reprezinta, fara indoiala, cel mai bine pastrat secret al profesionistilor atunci cand vine vorba despre a face poze exceptionale. Care sunt accesoriile care te vor ajuta si pe tine sa treci la un nivel superior?

Daca vrei sa obtii cele mai frumoase poze, trebuie sa stii ca un aparat bun, performant, nu este de ajuns. Uneori, accesoriile sunt cruciale atunci cand vrei sa faci o poza imposibil de obtinut intr-un timp normal. Sau chiar si atunci cand iti doresti sa iti pastrezi materialele in siguranta, ca un profesionist.

Pe piata exista insa o multime de accesorii. Unele au mai mult impact decat altele. Care sunt deci cele mai bune accesorii atunci cand vrei sa obtii poze exceptionale? Cu care trebuie sa incepi?

Obiectivele. Uneori, obiectivele sunt mai importante decat aparatul insusi. Deci sunt accesoriile in care se merita sa investesti. Un obiectiv este cel care ca schimba imediat felul in care capturezi o imagine. Fie ca incerci sa fotografiezi sporturi de viteza, fie ca vrei sa surprinzi de departe viata salbatica din jungla sau din padure, sa faci cel mai frumos portret sau sa surprinzi un element in miniatura, exista cate un obiectiv pentru fiecare dorinta. Calitatea obiectivelor este extrem de importanta pentru a obtine poze de cea mai inalta definitie.

Trepiedul. Un trepied este un accesoriu esential atunci cand vrei sa obtii cele mai frumoase poze. Este de mare ajutor atunci cand aparatul foto trebuie sa ramana imobil pentru ca pozele sa iasa cat mai clare.

Filtrele. Abordabile si foarte usor de utilzat, filtrele pentru obiective sunt cele care protejeaza sticla fragila de urme si de zgarieturi. Este cea mai buna alegere atunci cand ai obiective scumpe pe care le folosesti in fiecare zi. Filtrele UV si cele polarizante sunt in acelasi timp, cele care pot influenta felul in care lumina intra in aparat, permitandu-ti sa explorezi alte stiluri pentru imagnile tale. Sunt deci extrem de utile.

Bateriile de reincarcare. Nimic nu este mai rau decat sa nu poti sa surprinzi unele clisee de vis pentru ca ai ramas fara baterie.

Geanta pentru aparatul foto. Este esentiala atunci cand vrei sa iti transporti echipamentul in siguranta si cat mai bine organizat.

Un comentariu la „Câteva accesorii care te vor ajuta să obții poze excepționale

  1. Dar in cazul putlockers in care vrei sa-ti manifesti dizgratia fata de poporul roman,fa-o altundeva,sau daca te consideri *un om care face parte dintr -o natie de kk*,schimba ti nationalitatea,si nu improsca tu lumea cu vorbele tale magnifice,ce-ar fi sa vina sfarsitul lumii la tine in casa?…ce zici?doar la tine?!….cat despre documentar,este doar un film,adica o prezentare cinefila a unor idei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *