Ascultă-ți vocea interioară, intuiția

De câte ori nu vi s-a întâmplat să aveți de făcut o alegere, în timp relativ scurt, să greșiți răspunsul sau acțiunea pe care tocmai ce a-ți făcut-o și să spuneți că știați că nu trebuia să alegeți asta deoarece e greșit și că varianta corectă era cealaltă? Probabil de foarte multe ori, cel puțin în cazul meu așa se întâmpla mai mereu până să încep să-mi ascult cât mai mult intuițiile și vocea interioară.

Pe lângă momentele în care aveți de făcut alegeri, sigur vi s-a mai întâmplat ca o persoană apropiată să meargă undeva, să pățească ceva rău (accident șamd) iar voi să spuneți că ați avut o presimțire că nu trebuia să se ducă în acel loc. Am pățit de multe ori faze de genul acesta și am învățat, în sfârșit, acum nu foarte mult timp să-mi controlez cât mai eficient intuițiile și să dau cel mai bun răspuns posibil cu ajutorul acestora.

Atunci când vedem o întrebare, o persoană, o acțiune sau orice altceva primul lucru care ne vine în minte este intuiția, indiferent de ce am discuta. Dacă vedem o întrebare, fără să ne dăm seama ne va trece prin minte răspunsul intuiției. Când vedem o persoană, același lucru, iar în restul cazurilor la fel.

Recomandarea mea pentru voi e să acordați mai multă atenție vocii voastre interioare. Dacă aveți impresia că nu aveți niciodată intuiții și, practic, nu aveți cui să-i acordați această atenție de care tocmai v-am vorbit, trebuie să știți că trăind cât mai în prezent (conștienți adică) acestea nu vor întârzia să apară. Mie, personal vorbind, foarte rar mi s-a întâmplat să fiu păcălit, ca să zic așa, de intuiții. În majoritatea cazurilor și situațiilor acestea și-au făcut treaba destul de bine și am reușit să fac alegerea corectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *