Ajunși în Londra, turiștii nu trebuie să rateze o călătorie cu London Eye

Capitala Angliei, Londra, este unul din cele mai cautate obiective turistice atat de catre romani cat si de catre turistii straini. Cautarile pe Google ale oamenilor care vor sa se cazeze in Londra, cautarile referitoare la ceea ce pot sa viziteze si cum se pot distra sunt din ce in ce mai dese.

Adevarul este ca o calatorie pana in Londra nu costa foarte mult, cazarea nu este extrem de costisitoare si, chiar daca vremea nu tine intotdeauna cu turistii, distractia va fi garantata!

Unul din cele mai importante obiective turistice in Londra este London Eye sau “Ochiul Londrei” in traducere, inaugurat in anul 1999 in ultima zi din an si fiind un simbol al marcarii trecerii intr-un nou mileniu.

Cu un succes fantastic, proiectul temporar a fost imediat transformat in proiect de lunga durata, iar London Eye este cea mai mare atractie a Marii Britanii.

Aceasta structura se afla in centrul Londrei, in partea de sud a Tamisei, si are o inaltime de peste 135 de metri. Acest “ochi” contine 32 de capsule in care urca turistii si care sunt readusi cu picioarele pe pamant in scurt timp.

O rotatie cu Ochiul Londrei dureaza suficient de mult pentru ca oamenii sa admire peisajul – aproximativ 30 de minute. Turistii care adora sa faca fotografii vor avea placuta surpriza sa surprinda cadre perfecte, atat de sus cat si la nivelul solului.

Turistii care viziteaza pentru prima data roata trebuie sa isi cumpere intai bilete fie online fie de la fata locului. Pentru putin peste 20 de lire, turistii au ocazia sa se plimbe 30 de minute in aer si sa admire frumusetea orasului.

In plus, cei care au posibilitatea financiara si doresc sa marcheze un eveniment deosebit (o cerere in casatorie sau o zi de nastere) pot inchiria o capsula privata pentru un pret de cateva sute de lire.

In concluzie, o vizita la Londra fara a fi incununata cu o plimbare in London Eye nu are atat de multe amintiri placute pentru turisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *