5 aplicații care te vor ajuta să înveți o limbă nouă

Datorita noilor tehnologii, in zilele noastre, a devenit extrem de usor sa inveti o limba noua. O aplicatie este astfel cea mai buna idee, deoarece iti permite sa exersezi cand si unde vrei. Care sunt aplicatiile de testat de urgenta?

Duolingo. Este una din cele mai populare aplicatii. Duolingo propune cursuri de germana, de engleza, de spaniola, de portugheza sau de italiana. Dar daca te simti deja in largul tau cu limba lui Shakespeare, mai ai la indemana cea mai mare selectie de limbi predate in engleza, precum chineza, suedeza, rusa sau chiar klingoniana.

Speeko. Speeko este o aplicatie care a fost gandita pentru ca utilizatorii sai sa se descurce foarte repede in oral. Este foarte amuzanta si extrem de eficienta. Aici ti se propune sa inveti o limba noua prin logica, cea invatata datoria limbii materne. Se va folosi aceasta logica pentru a invata fraze usor de inteles. Vei invata limba astfel, fara sa iti dai seama de difcultatile sale reale.

Tandem. Aceasta aplicatie se recomanda persoanelor care au deja cateva cunostinte solide, deoarece Tandem mizeaza pe contactul intre interlocutori pentru a-i ajuta sa progreseze, propunandu-le sa discute cu vorbitori nativi. Atunci cand te insctii, va trebui sa raspunzi la cateva intrebari privind centrele tale de interes pentru a fi mai usor sa fii conectat cu cineva care are aceleasi pasiuni ca si tine. Si cu peste 3 milioane de membri, vei avea practic ocazia sa vorbesti in orice limba doresti sa o perfectionezi.

Mosa Lingua. Reprezinta o metoda populara de invatare, cu plata, care propune aplicatii in functie de limba pe care iti doresti sa o inveti. Vei progresa mai apoi pe domenii si vei asimila tot mai multe cuvinte de vocabular.

Memrise. Memrise mizeaza pe o interfata ludica, incurajandu-si utilizatorii sa progreseze pentru a debloca puterile care le vor permite sa avanseze si sa se intalneasca cu alti locuitori ai Terrei. Se joaca mult cu repetitia cuvintelor, un principiu nu foarte inovator, dar foarte eficient, se pare. Memrise propune si scurte video-uri cu vorbitori nativi care prezinta mai multe accente regionale. Si pe langa limbile traditionale sau clasice se mai propun si chineza, japoneza, coreeana, rusa sau araba.

Un comentariu la „5 aplicații care te vor ajuta să înveți o limbă nouă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *