Ce faci în vacanța de iarnă?

Se apropie vacanta de iarna si deja ar trebui sa ne gandim unde o vom petrece. Sunt multe optiuni dintre care am putea alege. In primul rand, am putea avea in vedere sporturile de iarna, repsectiv schi in Romania.

Daca iubesti sporturile de iarna, nu ar trebui sa ratezi cel mai frumos domeniu schiabil din Romania si anume Vidra-Transalpina. Austria ramane si ea o optiune, deoarece, poti schia chiar si in luna mai. Iarna e momentul potrivit sa pleci intr-un City-Break.

O plimbare la Budapesta iarna, atunci cand orasul se pregateste de sarbatoare, iar mirosul de carnati si vin fiert se simte peste tot, ar fi ceva ideal. Daca vrei mai departe, spre centrul Europei, nu ar trebui sa ratezi Stuttgart. Acest loc este perfect pentru o vacanta cu prietenii sau cu familia. Pietele de Craciun reprezinta si ele o atractie, pe care va trebui sa o ai in vedere, atunci cand iti doresti sa faci ceva in vacanta de iarna. O alta optiune pentru vacanta de iarna este orasul Praga.

Amsetrdam este o destinatie ideala de vacanta pentru cupluri. O vizita acasa la Mos Craciun, in Laponia vine cu o serie de experiente pe care cu siguranta le vei aprecia. O plimbare intr-o sanie trasa de husky, sau un vin fiert savurat la un Ice Hotel, sunt cateva optiuni pe care va trebui sa le ai in vedere atunci cand doresti sa mergi intr-o vacanta de neuitat.

 Hotel of Ice din Balea este un loc interesant in Romania. Acest hotel iti va oferi o experienta de neuitat si ar trebui sa o incerci macar odata in viata. Daca se apropie luna februarie, ar trebui sa ai in plan si Carnavalul de la Venetia. Trebuie sa ai in vedere faptul ca preturile cresc destul de mult in aceasta perioada.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *